Tehnoligia în ajutorul nostru

Tehnoligia în ajutorul nostru

Tehnoligia în ajutorul nostru

Explozia și evoluția tehnologiei din ultimii 15 ani a avut ca efect creșterea calității vieții . Tehnologia devine parte activă și indispensabilă a vieții noastre, iar mașinile și telefoanele sunt deja lucruri necesare pentru un trai normal.

Schimbarea mentalității și adaptarea la această epoca digitală poate fi dificilă pentru anumite persoane, dar scopul final în utilizarea tehnologiei, este de a crește confortul și siguranța utilizatorului.

În viața cotidiană sunt folosiți senzori pentru siguranța utilizatorului în foarte multe domenii :

-senzorii montați lângă centralele de bloc detectează scăpări de gaz și închid alimentarea pentru siguranță utilizatorului

-senzorii de proximitate a unui vehicul aflat în mers, detectează un obstacol care poate deveni periculos pentru utilizator și forțează sistemul din care face parte să frâneze autovehicolul

În același mod, ajutați de tehnologia accesibilă și infrastructura digitală, disponibilă în fiecare casă din România, putem aduce un plus de confort și siguranță vieții noastre, prin montarea de senzori ce măsoară calitatea aerului.

Așa cum autoritățile și firmele competențe montează senzori pentru siguranța cetățeanului, la rândul său și acesta poate să acționeze și să-și monteze un senzor de monitorizare a calității aerului, pentru informarea și conștientizarea familiei sale și a celor dragi.

Fii tu primul care montează un astfel de senzor în comunitatea ta. Schimbarea începe cu tine!

administrator
administrator