10 motive să cumperi cel mai bun purificator de aer

10 motive să cumperi cel mai bun purificator de aer

10 motive să cumperi cel mai bun purificator de aer

Dacă nu crezi că un purificator de aer este potrivit pentru casă ta, uite mai jos 10 motive că să te hotărăști:

1. Purificatorul de aer asigură familiei tale aer curat

Cercetătorii britanici au constatat că aerul din interior este de două până la cinci ori mai murdar decât aerul de la exterior. Câteodată până la 100 de ori mai murdar. Cel mai bun purificator de aer îți păstrează sănătatea.

2. Purificatoarele de aer cu apă înlătura mirosurile neplăcute

Îți place să gătești, dar peștele prăjit îți face casă să miroase a… peste? Purificatoarele de aer nu curată doar aerul, înlătura și mirosurile neplăcute și pe cele de mâncare.

3. Purificatoarele de aer te scapă de alergia la animalele de companie

Probabil îți iubești cățelul sau pisica, dar prietenul tău necuvantator lasă par și alergeni în aerul din casă. Că să nu mai pomenim de miros. Un purificator de aer salin te poate ajută să lupți împotriva alergiilor cu filtrele lui ce curată aerul din casă.

4. Purificatoarele de aer neutralizează fumul de țigară

Fumul de țigare pute. Fie că vine de la un membru de familie care fumează, sau de la șemineul care scoate fum în casă. Un purificator de aer ieftin te poate ajută să filtrezi aerul și fumul din aer.

5. Purificatoarele de aer strâng praful

Tot timpul va fi praf. Orice ai face că să ții casă curată, praful se acumulează. Un purificator airfree te ajută să cureți aerul de praf înainte să se așeze, și ițit rămâne mai puțîn de curățat în casă.

6. Un purificator de aer înlătură până la 99% din bacterii

Particulele mici din aer cum ar fi polenul, sporii și slte bacterii, plutesc prin aer cauzând îmbolnăvirea familiei tale. Filtrând aerul din camera în mod repetat prin mai multe filtre, un purificator de aer  poate înlătura până la 99% din poluanții care se găsesc în aer.

7.  Un purificator combate alergiile sezoniere

Alergiile de sezon sunt o problema pentru mulți oameni. Purificatoarele de aer ajută să ții alergiile care fac respiratul inconfortabil departe de casă.

8. Un purificator oprește bolile să se răspândească

Îți faci griji că să nu iei răceală de la cel mic? Răceală de la soție? Un filtru HEPA și lămpile UV capturează și neutralizează 99,97% din germenii pe care vrei să-i eviți.

9. Purificatoarele de aer îți țin plămânii sănătoși

Dacă te expui constant la praf, polen, și alte particule dăunătoare, acestea pot cauza pe termen lung probleme de respirație pentru ține și familia ta. Folosind un purificator în casă, îți da încrederea că plămânii tăi vor fi sănătoși.

10. Purificatoarele de aer se potrivesc oriunde

Acestea vin într-o varietate de mărimi și au multe funcții care țîn aerul din casă curat. Poți deasemenea să folosești și dezumidificatoare.

Concluzie

Cu funcții de ventilație oscilantă, viteze variabile, și posibilități de a salva energia, purificatoarele de aer sunt opțiunea perfectă pentru a ține familia sănătoasă.

administrator
administrator